mediarblz logo

Artiesten & Events

Podcasts & Productie

Branding & Ecommerce

PODCAST PRODUCTIES | PODCAST APPARATUUR | PODCAST NABEWERKING | PODCAST HOSTING | PODCAST DISTRIBUTIE | PODCAST MARKETING

Podcast maken voor bedrijven

 

Met PodcastRBLZ begeleiden we ondernemers, instellingen, overheidsorganisaties, freelancers en eigenlijk iedereen die een Podcast maakt of wilt gaan maken.
Voor de ene ondernemer zetten we alleen de puntjes op de i met een mooie nabewerking en voor de ander nemen we de complete productie uit handen. We nemen je podcast op locatie op, bewerken deze en zorgen dat hij klaar is om beluisterd te worden op Spotify.

 

PODCAST PRODUCTIE

PODCAST APPARATUUR

PODCAST NABEWERKING

PODCAST HOSTING

PODCAST DISTRIBUTIE

PODCAST MARKETING

OVER ONS:

Onze Passie voor podcasts en content combineren we maar wat graag met onze kennis en ervaring op vele vlakken in het bedrijfsleven.  Jouw onderneming, jouw verhaal, jouw passie op een unieke manier vertalen naar een podcast is wat we het allerliefste doen.

Ongeveer 5 jaar geleden ontstond onze passie voor Podcasts, Inmiddels hebben we er meer dan 5000 geluisterd en ongeveer 100 in opdracht gemaakt.

Er is niets leukers dan een ondernemer vol passie te interviewen over zijn levenswerk.

Wat drijft je, welke beslissingen zijn cruciaal geweest in de afgelopen jaren, wat maakt jouw onderneming tot de mooiste ter wereld? Het zijn een aantal vragen uit reeds gemaakte podcasts.

Door bij zo vele bedrijven een “kijkje in de keuken” te hebben gehad weten we als geen ander te schakelen in de meest uiteenlopende branches in Nederland.

We weten wat werkt, wat niet werkt en hoe je dit alles vertaald in een podcast die mensen inspireert, verwondert en motiveert.

Geen dag is hetzelfde, geen verhaal is gelijk.

Laat ook jouw relaties kennis maken met jouw verhaal, het verhaal achter de onderneming die ze al kennen, of op korte termijn willen leren kennen.

Voordelen van een Podcast

Plaats en Tijd onafhankelijk, luisteren waar en wanneer het uit komt

Geen limiet in bereik

opkomende markt. Vorig jaar meer dan 35 miljoen luisteraars op spotify

Compleet vrije vormgeving

Voor je bestaande netwerk als ook voor nieuwe relaties

TARIEVEN

CONTACT